Opleidingen

AARTSENGEL METATRON INWIJDING

Engelenhealing Metatron

Als we werken met AARTSENGEL METATRON werken we met de hoogste straal, waarin alle kleuren vertegenwoordigd worden. Als we werken met AA METATRON, gaan we werken met de witte straal, dit zorgt voor ongekende spirituele groei. Reinigt en balanceert de emoties. Zorgt voor innerlijk rust en vrede. Ruimt emotioneel afval op.
De inwijding is op ieder gewenst moment te volgen.
En kan gewoon op afspraak.
( 1 op 1 of gezellig met wat vriendinnen)
kosten € 88,- euro p.p.
incl. lesmateriaal + certificaat

Warme groet,
Jessica Voor vragen stuur een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel 06-3722 8678 of stuur een app.

CHAKRA HEALING - een nieuwe inwijding

Engelenhealing Metatron

Bij CHAKRA HEALING wordt er vanuit gegaan dat je de basiskennis van chakra’s en hun energie machtig bent. Of verdiep je in dit onderwerp, er zijn veel chakra boeken.
Deze inwijding mag alleen door reiki masters worden doorgegeven.
Chakra Healing Inwijding is een manier om krachtig, en geconcentreerde helende energie te sturen naar een specifiek chakra. Het reinigt en geneest de chakra’s van oude problemen en de daarbij horende negatieve energieën. Deze negatieve energieën worden opgeruimd. De chakra’s worden geopend en op een lijn gebracht.
Deze chakra healing is een helende afstemming die zeer krachtig en sterk is. En op korte termijn vele veranderingen teweeg brengt.
Ideaal om bij klanten te gebruiken als je door een bepaalde blokkade op een chakra er niet doorheen kunt komen.
Het is geen apart reiki systeem met unieke symbolen, maar kan wel tijdens een reiki sessie worden gebruikt. Maar deze afstemming werkt anders is krachtiger dan dat je een reiki systeem zou gebruiken. Chakra healing afstemming ruimt sneller en completer de problemen op dan bij een gewone reiki behandeling.

Kosten €80,- p.p
Incl lesmateriaal en certificaat
(alleen voor Kundalini, gold, Usui, Tera Mai Reiki of andere Reiki masters)


Warme groet,
Jessica Voor vragen stuur een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel 06-3722 8678 of stuur een app.

AKASHA RECORDS INWIJDING

Engelenhealing Metatron

AKASHA RECORDS INWIJDING.

De Records zijn de toegang tot kennis van het
Verleden, heden en toekomst.

Tijdens deze sessie gaan we naar jouw persoonlijke Records.

Enkelen reden om de records te lezen:
- welke invloeden hebben vorige levens op je huidige leven.
- hulpmiddel bij het maken van moeilijke keuzes.
- duidelijkheid krijgen over je levensdoel.
- vragen omtrent Gidsen begeleiding.

Wat zijn de voordelen als je een lezing houdt:
- moeilijke levens situaties kunnen makkelijker worden vergeven of aanvaard.
- het lezen van je eigen records geeft wijsheid,
Inzicht, begrip en vergeving.

Je krijgt alles op papier mee naar huis zodat je er thuis meteen mee aan de slag kunt gaan.😇

Kosten € 80,- euro. P.P
Incl: certificaat en lesmateriaal.


Warme groet,
Jessica Voor vragen stuur een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel 06-3722 8678 of stuur een app.

ORB of LIFE INWIJDING

Engelenhealing Metatron

Orb of life inwijding - nieuw!!!!

Mooie aanvulling voor als je een Gold of Kundalini Reiki master bent.

Orb of life is door Ole Gabrielsen via channeling ontvangen en sindsdien in gebruik bij healers. Het is niet zo populair als  Kundalini reiki of Gold Reiki maar  het zeker wel heel bijzonder om ermee aan het werk te gaan. De Orb of Life is een energiebol die je na de eenmalige inwijding krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf Orbs te creëren voor elk specifiek doel voor jezelf en voor anderen. Orbs zijn intelligente energiebollen die je met eigen intenties maakt en je altijd zullen helpen, bij ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven. Omdat je ook zelf creaties kan maken zijn de mogelijkheden eigenlijk niet samen te vatten in deze handleiding. Je eigen creativiteit is de grens van de mogelijkheden.

Voorbeeld:

Orb of life, reinig al mijn chakra’s , een voor een.

Orb of life, laad dit voorwerp, water, hanger of ander voorwerp op met je energie/ kracht. Na een halve minuut is het voorwerp opgeladen.

Orb of life, reinig deze kamer van alle negatieve energieën

Als je bezig bent om iemand te healen, dan kan de Orb of life je ook daarbij helpen. Zeg gewoon wat het moet doen en het gebeurt echt.

Orb of life, geef (naam client) de levenskracht die hij/zij nu nodig heeft.

Orb of life, reinig alle chakra’s van (naam client) één voor één.

Orb voor energetische bescherming van jezelf, je naasten, je huisdieren, je huis en bezittingen.

Orb voor een oplossing van een probleem, etc.

Een Orb of life kan heel veel voor je doen, maar onthoudt dat het belangrijk is om belangrijke beslissingen in je leven niet alleen af te laten hangen van wat je gidsen of engelen aan je doorgeven, maar ook wat je zelf vindt.

Je moet ook beslissingen durven te nemen op basis van je eigen kennis en ervaringen. Gidsen helpen ons op weg en geven advies, maar jij bepaalt wat je uiteindelijk wilt.

Orb of life inwijding gaat op afspraak.


Warme groet,
Jessica Voor vragen stuur een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel 06-3722 8678 of stuur een app.

Opleiding Gold Reiki 1 en 2 en Master

Gold Reiki

GOLD REIKI 1, 2 & MASTER
De GOLD REIKI is een prachtige aansluiting op de KUNDALINI REIKI. GOLD REIKI bestaat uit 3 levels. Waar KUNDALINI REIKI vaak werkt op het lichamelijke vlak via specifieke inwijdingen ook bepaalde trauma's en blokkades aanpakt, werkt GOLD REIKI als een transformerende healing.
GOLD REIKI stemt af op een van de sterkste transformerende energiestralen uit de kosmos. Na de inwijding krijg je de sterke zuiverende werkingsveld het edelmetaal goud als energie tot je beschikking. Het gouden licht staat er in de spirituele wereld om bekend het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet negatieve energie om in het positieve en laat het duister oplossen door zijn gouden stralen.
GOLD REIKI heeft als eigenschap angstgevoelens, negatieve tijd en depressies te transformeren. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens.
GOLD REIKI werkt op de psyche van de mens. Vaak zit hier al de bron van vele ziektes en juist daarom is GOLD REIKI uitermate geschikt om te combineren met andere systemen.
GOLD REIKI werkt heel erg goed bij kinderen. Vooral kinderen die hoog gevoelig zijn. Zoals ADHD, AUTISME, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben met dit healing systeem.
De manier van werken is precies het zelfde als bij de KUNDALINI REIKI.
Kosten € 240,- incl: lesmateriaal
                                3 Inwijdingen
                                Persoonlijke begeleiding
                                Certificaat

Afstandsinwijding € 150,-euro of in overleg € 50,- per inwijding.                                

Collectief Alternatieve Therapeuten

Openbaar Vervoer

Mocht je graag een afspraak maken bij Engelenhealing maar heb je geen auto?

Dan is dat zeker geen probleem, we zijn zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je pakt de trein naar 's-Hertogenbosch CS en daar pak je de bus 135 Kromme Nol tot bushalte
De Groenstraat. En schuin tegenover de bushalte ligt mijn praktijk.

Website Openbaar Vervoer 9292.nl

JESSICA DE BONT

Heusdenseweg 2-B

5255 AD  HERPT

TEL.: 06-3722 8678

Email: jessica@engelenhealing.com