Opleidingen

Opleiding Kundalini Reiki 1, 2 & Master

Kundalini Reiki

KUNDALINI REIKI 1, 2 & MASTER
De KUNDALINI energie die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.
Door je eigen KUNDALINI energie te gaan activeren kunnen blokkades worden doorbroken.

KUNDALINI REIKI 1
Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra's verwijderd, behalve in de basis chakra. Het  hoofd energie kanaal tussen stuit-en kruinchakra wordt schoon gemaakt en voorbereid op het ontwaken.

KUNDALINI REIKI 2
Tijdens de 2e inwijding worden de reiki-kanalen verder geopend. De KUNDALINI energie wordt geactiveerd, waarbij je hoofd energiebaan voorzichtig wordt geopend. (je derde oog wordt meer geactiveerd).

KUNDALINI REIKI 3
Bij deze laatste inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger. De keelchakra, zonnenvlechtchakra, hartchakra en  stuitcharka worden geopend.

Tijdens de KUNDALINI REIKI 3 inwijding, mag je nog 7 extra inwijdingen ontvangen.

- DIAMANT reiki
- KRISTAL reiki
- DNA reiki
- GEBOORTETRAUMA reiki
- LOCATIE reiki
- VORIGE LEVEN reiki
- BALANCERING reiki
 
En krijg je aan het einde van je derde inwijding je CERTIFICAAT van KUNDALINI REIKI MASTER

Kosten € 240,- incl: lesmateriaal
                                Inwijdingen + boosters
                                Persoonlijke begeleiding
                                Certificaat

Afstandsinwijding € 150,-euro of in overleg € 50,- per inwijding.

De gehele opleiding wordt je door mij begeleid, zodat ik je vragen kan beantwoorden. Via telefonisch contact, mail of app. Tussen iedere inwijding moet minstens 3 weken zitten, anders is de inwijding veel te heftig.
De inwijdingen gaan gewoon op afspraak, dus kijk in je eigen agenda wat voor jou uitkomt.
Ook kun je bij evenementen kijken op de website op welke avonden er groep inwijdingen gegeven worden.

Opleiding Gold Reiki 1 en 2 en Master

Gold Reiki

GOLD REIKI 1, 2 & MASTER
De GOLD REIKI is een prachtige aansluiting op de KUNDALINI REIKI. GOLD REIKI bestaat uit 3 levels. Waar KUNDALINI REIKI vaak werkt op het lichamelijke vlak via specifieke inwijdingen ook bepaalde trauma's en blokkades aanpakt, werkt GOLD REIKI als een transformerende healing.
GOLD REIKI stemt af op een van de sterkste transformerende energiestralen uit de kosmos. Na de inwijding krijg je de sterke zuiverende werkingsveld het edelmetaal goud als energie tot je beschikking. Het gouden licht staat er in de spirituele wereld om bekend het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet negatieve energie om in het positieve en laat het duister oplossen door zijn gouden stralen.
GOLD REIKI heeft als eigenschap angstgevoelens, negatieve tijd en depressies te transformeren. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens.
GOLD REIKI werkt op de psyche van de mens. Vaak zit hier al de bron van vele ziektes en juist daarom is GOLD REIKI uitermate geschikt om te combineren met andere systemen.
GOLD REIKI werkt heel erg goed bij kinderen. Vooral kinderen die hoog gevoelig zijn. Zoals ADHD, AUTISME, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben met dit healing systeem.
De manier van werken is precies het zelfde als bij de KUNDALINI REIKI.
Kosten € 240,- incl: lesmateriaal
                                3 Inwijdingen
                                Persoonlijke begeleiding
                                Certificaat

Afstandsinwijding € 150,-euro of in overleg € 50,- per inwijding.                                

Starlight Reiki

STARLIGHT REIKI:
Is een pure genezende energie, die is afgeleid van de universele licht energie overal om ons heen. 
Het is spiritueel, vreedzaam en transformatief , waardoor blokkades kunnen verdwijnen. Het is makkelijk in gebruik,
( geen symbolen ) en werkt goed met alle andere energie of aanraking therapieën.
Het is zelfs eenvoudig genoeg voor beginnende genezers, we werken voornamelijk door intentie.
 
Starlight Reiki afstemmingen bestaat uit twee niveaus:
 
Starlight Reiki niveau 1: - Basis starlight energie
Starlight Reiki niveau 2: - Rainbow starlight energie
 
Het eerste niveau van starlight bestaat uit een zuiver wit mousserend licht dat kan worden gevoeld als een zeer duidelijke energie stroom.
werkt super goed met Bergkristallen.
 
Het tweede niveau van starlight reiki bestaat uit schitterend veelkleurige licht, dat net als een glinsterende regenboog in je handen houdt.
 
Het beste is om minstens 2 weken tussen beide inwijdingen te laten zitten. zo kan het lichaam zich aanpassen aan de nieuwe energie.
 
Starlight reiki is een zeer spirituele en pure energie, die natuurlijk een periode nodig heeft om zich te vestigen, terwijl de individuele trilling verhoogd wordt.
We hopen dat Starlight reiki energie healing systeem een onderdeel van je pad naar innerlijke groei, vrede en genezing mag zijn en dat op deze kleine manier het licht kan worden hersteld op de aarde.😇


Prijs 80,- euro per inwijding per persoon 1 op 1 gegeven in mijn praktijk. ( dit is incl. lesmateriaal )
Prijs 80,- euro per inwijding per persoon op afstand gegeven.  ( dit is incl. lesmateriaal )


Warme groet,
Jessica Voor vragen stuur een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel 06-3722 8678 of stuur een app.

Indigo Light Empowerment

Engelenhealing Indigo light Empowerment
Deze energie is afkomstig van Quan Yin en gechanneld door Linda C. Colibert.
Het systeem is meer bedoelt voor zelfontwikkeling dan als een healing systeem. Het is je uiteraard wel
van dienst tijdens je omgang met alle andere levende wezens.

Een belangrijk onderdeel in deze inwijding zijn de communicatie mogelijkheden op diverse niveaus.
Denk hierbij aan de intuïtieve communicatie met de natuur en dieren in het bijzonder. ( Ideaal als je met dieren wil gaan werken. )

Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven.

De energie zuivert je energie frequentie en heeft een kalmerend effect op indigo kinderen, indigo volwassenen, en kristal kinderen ( nieuwe tijdskinderen.)
Deze kinderen zijn op aarde gekomen om ons te leren hoe we ons emotioneel, fysiek, en spiritueel kunnen ontwikkelen. Ze zijn heel begaafd en heel bijzonder. Ze maken deuren voor ons open waarvan we het bestaan niet eens kennen. Niet alleen indigo kinderen en volwassenen baat hebben bij dit systeem maar ook kristal kinderen voor wie de uitdaging in deze tijd zelfs groter zullen zijn.

Deze kinderen krijgen vaak een label opgeplakt dat ze concentratie-, leer-, en gedragsproblemen en gebrek aan aandacht hebben.

Zoals de naam aangeeft is de kleur blauw-paars (indigo). Deze staat voor de kracht van compassie, heeft de intentie om het indigo kinderen en volwassenen makkelijker te maken en tegelijkertijd ook hen aan het denken te zetten hun intuïtie, kracht en gaven in te zetten de aarde te helpen.

Het is een energie voor toegewijde mensen die alles willen  doen om positiviteit en compassie uit te zenden naar de aarde en de wezens om hen heen.

kosten 80,- euro  1 op 1 inwijding in mijn praktijk. ( incl. lesmateriaal )
kosten 80,- euro afstand inwijding ( incl lesmateriaal )

 


Warme groet,
Jessica Voor vragen stuur een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel 06-3722 8678 of stuur een app.

Opleiding Engelen Inwijdingen

Engelen Inwijdingen

DE INWIJDING IN DE 4 GROTE AARTSENGELEN.

Aartsengel Uriel, aartsengel Raphael, aartsengel Michael en aartsengel Gabriel.

De Engelen hebben mij gevraagd om inwijdingen te geven aan de strijders van het licht (lichtwerkers).
Dit zijn mensen op aarde die verlichting willen brengen bij hun medemens. Lichtwerkers brengen troost, kracht en helpen mensen door zware tijden heen.

Ik ga je leren op dezelfde manier samen te gaan werken met de Engelen zoals ik dat doe. Met de Inwijding wordt je in de juiste frequentie gezet ( letterlijk ingeplugd ) met de desbetreffende aartsengel. Hierdoor ontstaat er een samenwerking wat de communicatie verbeterd. Jouw trillingsniveau wordt verhoogd,waardoor je bij iedere Inwijding in een hogere lichteenheid komt.

Het is belangrijk om te weten dat niet alleen wij mensen contact zoeken, maar dat ook de aartsengelen uitkijken naar een krachtige samenwerking. Door deze samenwerking zijn niet alleen wij die vragen stellen, want de Engelen kunnen nu ook onze hulp vragen bij hun lichtwerk hier op aarde.

En geloof me het is heel hard nodig! Heb je al deze Inwijdingen gedaan dan heb je tevens de sleutel tot de Akasha Kronieken in je!

Mensen die heel hoog gevoelig zijn en moeite hebben met de energie van andere mensen of liever privé deze Inwijdingen volgen 1 op 1 Inwijdingen dat kan, deze gaan op afspraak en kunnen worden gestart op ieder gewenst moment.

De gehele opleiding kost € 444,- euro. Dit is incl :

  • Lesboekje
  • 4 Inwijdingen
  • Certificaat
  • Persoonlijke begeleiding
Betaalt u het volledige bedrag in een keer dan krijgt u de Zen Angel Ki master Inwijding + certificaat (ter waarde van € 99,- euro) gratis.
 
Betalen per inwijding kan ook (€111,- euro per keer).
U kunt vanaf nu inschrijven. Of stuur een emailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Ook zelf een groepje samenstellen is mogelijk, waarin we data en tijd afspreken.

GRAAG VOORAF RESERVEREN. Voor vragen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-3722 8678

ENGELENHEALING
Jessica de Bont
Heusdenseweg 2 B
5255 AD Herpt

Collectief Alternatieve Therapeuten

Openbaar Vervoer

Mocht je graag een afspraak maken bij Engelenhealing maar heb je geen auto?

Dan is dat zeker geen probleem, we zijn zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je pakt de trein naar 's-Hertogenbosch CS en daar pak je de bus 135 Kromme Nol tot bushalte
De Groenstraat. En schuin tegenover de bushalte ligt mijn praktijk.

Website Openbaar Vervoer 9292.nl

JESSICA DE BONT

Heusdenseweg 2-B

5255 AD  HERPT

TEL.: 06-3722 8678

Email: jessica@engelenhealing.com