Opleidingen

AARTSENGEL METATRON INWIJDING

Engelenhealing Metatron

Als we werken met AARTSENGEL METATRON werken we met de hoogste straal, waarin alle kleuren vertegenwoordigd worden. Als we werken met AA METATRON, gaan we werken met de witte straal, dit zorgt voor ongekende spirituele groei. Reinigt en balanceert de emoties. Zorgt voor innerlijk rust en vrede. Ruimt emotioneel afval op.
De inwijding is op ieder gewenst moment te volgen.
En kan gewoon op afspraak.
( 1 op 1 of gezellig met wat vriendinnen)
kosten € 88,- euro p.p.
incl. lesmateriaal + certificaat

Warme groet,
Jessica Voor vragen stuur een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel 06-3722 8678 of stuur een app.

Opleiding Gold Reiki 1 en 2 en Master

Gold Reiki

GOLD REIKI 1, 2 & MASTER
De GOLD REIKI is een prachtige aansluiting op de KUNDALINI REIKI. GOLD REIKI bestaat uit 3 levels. Waar KUNDALINI REIKI vaak werkt op het lichamelijke vlak via specifieke inwijdingen ook bepaalde trauma's en blokkades aanpakt, werkt GOLD REIKI als een transformerende healing.
GOLD REIKI stemt af op een van de sterkste transformerende energiestralen uit de kosmos. Na de inwijding krijg je de sterke zuiverende werkingsveld het edelmetaal goud als energie tot je beschikking. Het gouden licht staat er in de spirituele wereld om bekend het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet negatieve energie om in het positieve en laat het duister oplossen door zijn gouden stralen.
GOLD REIKI heeft als eigenschap angstgevoelens, negatieve tijd en depressies te transformeren. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens.
GOLD REIKI werkt op de psyche van de mens. Vaak zit hier al de bron van vele ziektes en juist daarom is GOLD REIKI uitermate geschikt om te combineren met andere systemen.
GOLD REIKI werkt heel erg goed bij kinderen. Vooral kinderen die hoog gevoelig zijn. Zoals ADHD, AUTISME, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben met dit healing systeem.
De manier van werken is precies het zelfde als bij de KUNDALINI REIKI.
Kosten € 240,- incl: lesmateriaal
                                3 Inwijdingen
                                Persoonlijke begeleiding
                                Certificaat

Afstandsinwijding € 150,-euro of in overleg € 50,- per inwijding.                                

Opleiding ZEN ANGEL KI inwijdingen

Zen Angel Ki

Vind je het leuk om met engelen aan de gang te gaan laat je dan inwijden in de "ZEN ANGEL KI".

Deze inwijding kost euro 99,- en kan gewoon 1 op 1 gegeven worden. Voor vragen vul het contactformulier even in of bel 06-3722 8678.

De ZEN ENGEL KI inwijding is een inwijding in de energie van de engelen. In deze energie wordt de leerling over een regenboog ingewijd, die hem met de engelen verbindt. Wel te verstaan, met alle engelen.

De regenboog is de verbinding die men kan gebruiken, beide kanten op, dus de engelen ook met jou. Met de inwijding verbeteren we de communicatie met de engelen en zodoende ook de samenwerking tussen de engelen en de ingewijde persoon.

Opleiding Engelen Inwijdingen

Engelen Inwijdingen

DE INWIJDING IN DE 4 GROTE AARTSENGELEN.

Aartsengel Uriel, aartsengel Raphael, aartsengel Michael en aartsengel Gabriel.

De Engelen hebben mij gevraagd om inwijdingen te geven aan de strijders van het licht (lichtwerkers).
Dit zijn mensen op aarde die verlichting willen brengen bij hun medemens. Lichtwerkers brengen troost, kracht en helpen mensen door zware tijden heen.

Ik ga je leren op dezelfde manier samen te gaan werken met de Engelen zoals ik dat doe. Met de Inwijding wordt je in de juiste frequentie gezet ( letterlijk ingeplugd ) met de desbetreffende aartsengel. Hierdoor ontstaat er een samenwerking wat de communicatie verbeterd. Jouw trillingsniveau wordt verhoogd,waardoor je bij iedere Inwijding in een hogere lichteenheid komt.

Het is belangrijk om te weten dat niet alleen wij mensen contact zoeken, maar dat ook de aartsengelen uitkijken naar een krachtige samenwerking. Door deze samenwerking zijn niet alleen wij die vragen stellen, want de Engelen kunnen nu ook onze hulp vragen bij hun lichtwerk hier op aarde.

En geloof me het is heel hard nodig! Heb je al deze Inwijdingen gedaan dan heb je tevens de sleutel tot de Akasha Kronieken in je!

Mensen die heel hoog gevoelig zijn en moeite hebben met de energie van andere mensen of liever privé deze Inwijdingen volgen 1 op 1 Inwijdingen dat kan, deze gaan op afspraak en kunnen worden gestart op ieder gewenst moment.

De gehele opleiding kost € 444,- euro. Dit is incl :

  • Lesboekje
  • 4 Inwijdingen
  • Certificaat
  • Persoonlijke begeleiding
Betaalt u het volledige bedrag in een keer dan krijgt u de Zen Angel Ki master Inwijding + certificaat (ter waarde van € 99,- euro) gratis.
 
Betalen per inwijding kan ook (€111,- euro per keer).
U kunt vanaf nu inschrijven. Of stuur een emailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Ook zelf een groepje samenstellen is mogelijk, waarin we data en tijd afspreken.

GRAAG VOORAF RESERVEREN. Voor vragen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-3722 8678

ENGELENHEALING
Jessica de Bont
Heusdenseweg 2 B
5255 AD Herpt

Opleiding Kundalini Reiki 1, 2 & Master

Kundalini Reiki

KUNDALINI REIKI 1, 2 & MASTER
De KUNDALINI energie die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.
Door je eigen KUNDALINI energie te gaan activeren kunnen blokkades worden doorbroken.

KUNDALINI REIKI 1
Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra's verwijderd, behalve in de basis chakra. Het  hoofd energie kanaal tussen stuit-en kruinchakra wordt schoon gemaakt en voorbereid op het ontwaken.

KUNDALINI REIKI 2
Tijdens de 2e inwijding worden de reiki-kanalen verder geopend. De KUNDALINI energie wordt geactiveerd, waarbij je hoofd energiebaan voorzichtig wordt geopend. (je derde oog wordt meer geactiveerd).

KUNDALINI REIKI 3
Bij deze laatste inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger. De keelchakra, zonnenvlechtchakra, hartchakra en  stuitcharka worden geopend.

Tijdens de KUNDALINI REIKI 3 inwijding, mag je nog 7 extra inwijdingen ontvangen.

- DIAMANT reiki

- KRISTAL reiki

- DNA reiki

- GEBOORTETRAUMA reiki

- LOCATIE reiki

- VORIGE LEVEN reiki

- BALANCERING reiki

En krijg je aan het einde van je derde inwijding je CERTIFICAAT van KUNDALINI REIKI MASTER
Kosten € 240,- incl: lesmateriaal
                                Inwijdingen + boosters
                                Persoonlijke begeleiding
                                Certificaat

Afstandsinwijding € 150,-euro of in overleg € 50,- per inwijding.

De gehele opleiding wordt je door mij begeleid, zodat ik je vragen kan beantwoorden. Via telefonisch contact, mail of app. Tussen iedere inwijding moet minstens 3 weken zitten, anders is de inwijding veel te heftig.
De inwijdingen gaan gewoon op afspraak, dus kijk in je eigen agenda wat voor jou uitkomt.
Ook kun je bij evenementen kijken op de website op welke avonden er groep inwijdingen gegeven worden.

Collectief Alternatieve Therapeuten

Openbaar Vervoer

Mocht je graag een afspraak maken bij Engelenhealing maar heb je geen auto?

Dan is dat zeker geen probleem, we zijn zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je pakt de trein naar 's-Hertogenbosch CS en daar pak je de bus 135 Kromme Nol tot bushalte
De Groenstraat. En schuin tegenover de bushalte ligt mijn praktijk.

Website Openbaar Vervoer 9292.nl

JESSICA DE BONT

Heusdenseweg 2-B

5255 AD  HERPT

TEL.: 06-3722 8678

Email: jessica@engelenhealing.com