Methoden

EngelenliedEngelenlied.

Engelen willen graag mensen helpen, maar dat mogen ze niet uit zichzelf doen. Door te luisteren naar de cd laat je engelen toe in je hart en vandaar uit kunnen ze je gaan helpen dingen een plaatsje te geven. Door te luisteren ontvang je healing! Hieronder is een klein deel van het lied te beluisteren:

 

 

Rouwverwerking Rouwverwerking.

Hoe ga je verder na een ingrijpende gebeurtenis. Het overlijden van een dierbare of na een echtscheiding. Bij beide heb je te maken met een verwerkingsproces. Het los laten. Je verdriet een plaatsje geven. Laat mij je helpen met dit verdriet om te gaan. Vind je kracht in liefde. Alleen door moeilijke tijden door te maken worden we sterk. Door je open te stellen voor liefde wanneer je het moeilijk hebt zal je merken dat je niet alleen bent, maar de onvoorwaardelijke steun krijgt van het universum. Kort consult 20 minuten euro 20,-. Standaard consult 45-55 minuten euro 45,-.

 

 

 

HandopleggingHealing / Handoplegging

Doormiddel van hand oplegging kan ik blokkades wegnemen en innerlijke rust geven. Dit kan ook op afstand. Blokkade healing, karmische banden healing, geboorte trauma healing, vorig leven healing, pijn bestrijding. Mijn healing heeft als eigenschap angstgevoelens, negativiteit tijd en depressies te transformeren. Het transformeert deze zeer negatieve gevoelens en zuivert de mens, waardoor je in je kracht komt te staan.

 

 

 

 

Telefonisch ConsultTelefonisch / Mail Consult

Bent u geïnteresseerd in een telefonisch consult dat kan dit kost € 25,- euro en duurt 20 min. U wordt op het afgesproken tijdstip gebeld. Dit gaat altijd op afspraak. Bent u geïnteresseerd in een mail consult dit kost € 35,- euro. Ook dit gaat op afspraak. Voor meer info stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contact formulier in.
 
 
 
 
 
EngelenEngelen

Als kind kwam ik al zeer jong in aanraking met de Engelen. Door onze jarenlange samenwerking heb ik al veel mooie dingen met de mensen mogen delen. Tegenwoordig geef ik veel mensen engeleninwijdingen zodat zij ook verlicht werk op aarde mogen en kunnen doen. Wil je eerst kijken hoe dat nu is om met Engelen te werken dan kun je het beste eerst eens een Engelenworkshop doen.

 

 

 

 

TarotTarot

Ervaring heeft geleerd dat de Tarot antwoord geeft op de vraag die is gesteld. Samen met wat ik voor je door krijg, hoop ik je inzichten en antwoorden te geven. Kort consult 20 minuten euro 20,-. Standaard consult 45-55 minuten euro 45,-.

 

 

 

 

KinderenKinderen / HSP

Graag help ik kinderen met een spirituele gave, omdat ik zelf op zeer jonge leeftijd hiermee in aanraking kwam. Ik kan me erg goed inleven in kinderen met een speciaal zicht. Zelf heb ik ervaren hoe angstig het kan zijn als je dingen kan waarnemen die een ander niet kan zien. Het is moeilijk om hier over te praten. Laat mij je daarin begeleiden. Daarnaast begeleidt ik hooggevoelige kinderen en volwassenen, waar ook wel naar wordt verwezen als High Sensitive Persons (HSP). Ik leer hen op een goede manier met hun capaciteiten om te gaan in het dagelijkse leven. Hier geef ik o.a. workshops en lezingen over. Je kunt mij ook inhuren op locatie. Kort consult 20 minuten euro 20,-. Standaard consult 45-55 minuten euro 45,-.

 

 

 

HuisreinigingHuisreiniging

Als U zich onprettig voelt in uw eigen huis is huisreiniging misschien iets voor U. Dit kan komen doordat er een lage energie hangt door b.v. echtscheiding of andere persoonlijke problemen. Het overlijden van een dierbare, entiteiten of veranderingen in of om het huis. Ook kinderen zijn hier gevoelig voor en tonen zich huilerig of angstig, slapen slecht of durven niet meer alleen te zijn. Laat mij U helpen de balans weer terug te brengen in Uw Huis, zodat U zich weer prettig voelt. Consult vanaf euro 185,- exclusief reiskosten.

 

 

 

Bach Bloesem

Bach Bloesem

U kunt ook bij mij terecht voor Bach Bloesem Therapy, een uiterst effectieve en alternatieve manier om mensen te ondersteunen bij een depressie, trauma en klachten als stress/burn-out/ overspanning veroorzaakt door zaken als echtscheiding, overlijden, etc.

Chakra Bach Bloesem is een prettige en zeer toegankelijke therapie om mensen weer in hun kracht te zetten.
Je start met het 4x per dag innemen. En je stopt er vanzelf mee, want als je er niet meer aan denkt, omdat je weer in je kracht staat, heb je de bloesem ook niet meer nodig.
 

 

CHAKRA                     BACH BLOESEM     euro 7,50 per stuk
( helpt bij het oplossen van blokkades)

HSP                            BACH  BLOESEM     euro 15,- per stuk    
( beschermt tegen ongewenste energieën)

HSP+ STRALING           BACH BLOESEM     euro 15,- per stuk
( helpt tegen ongewenste energieën en straling van draadloos internet, gsm, zendmasten )

OVERGANG                  BACH  BLOESEM     euro 17,- per stuk
( helpt tegen stemmingswisselingen, opvliegers, depressies, en balans)

HOGEREZELF                BACH  BLOESEM     euro 8,50 per stuk
( fijn voor meditatie)

ENGELEN                      BACH  BLOESEM     euro 8,50 per stuk
( bevordert contact met engelen, plaatst je hoger in je energie)

ADHA/ PDD-NOS/ ADD   BACH BLOESEM     euro 17,- per stuk
( brengt rust in het hoofd)

ECZEEM                        BACH BLOESEM     euro 17,- per stuk
( voor alle vormen van eczeem)

Collectief Alternatieve Therapeuten

Openbaar Vervoer

Mocht je graag een afspraak maken bij Engelenhealing maar heb je geen auto?

Dan is dat zeker geen probleem, we zijn zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je pakt de trein naar 's-Hertogenbosch CS en daar pak je de bus 135 Kromme Nol tot bushalte
De Groenstraat. En schuin tegenover de bushalte ligt mijn praktijk.

Website Openbaar Vervoer 9292.nl

JESSICA DE BONT

Heusdenseweg 2-B

5255 AD  HERPT

TEL.: 06-3722 8678

Email: jessica@engelenhealing.com