Priesterschap van Melchizedek Initiatie

Van 11 juli 2020 10:00 tot 11 juli 2020 12:30
Geplaatst door Jessica

11 JULI 2020.

PRIESTERSCHAP VAN MELCHIZEDEK INITIATIE           

De weg van Melchizedek's Orde geeft ons inspiratie en leert ons, om onze krachten met reinheid van het hart te gebruiken en niet te misbruiken.

Daarmee dragen we bij aan de spirituele ontwikkelingsweg van de mensheid. De mystieke lessen van het oude Egypte, werden geheim gehouden en waren alleen toegankelijk voor priesters en farao's.

Deze Orde gaat terug naar Melchizedek, de koning van Salem. Hij heeft Abraham ingewijd en deze gaf de lessen verder.
De lessen van Melchizedek's Orde zijn subtiel en worden direct verder gegeven. In twee levels ontvang je in het totaal 19 inwijdingen. Er vindt een bewustzijnsverandering plaats en je aura trillingsfrequentie wordt verhoogd.

Na de inwijding herken je intuïtief de oude kennis en krijg je toegang tot 'het weten'. Je leert om anderen in de Priesthood of the Order of Melchizedek in te wijden.

Met de Priesthood of the Order of Melchizedek inwijding beloof je om je over te geven aan spirituele groei ten dienst van het Hogere Goed.

Voordat je aan deze initiatie begint is het goed om je te realiseren dat deze inwijding een verantwoording met zich meebrengt.

Deze Inwijding is onderverdeeld in twee levels:
level 1     omvat 11 afstemmingen
level 2     omvat  8  afstemmingen
Deze 19  afstemmingen worden tijdens 1 inwijding gegeven.

KOSTEN 80,- EURO P.P.

TIJDSDUUR 10.00 UUR T/M 12.30 UUR.

Warme groet,
Jessica Voor vragen stuur een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel 06-3722 8678 of stuur een app.

Collectief Alternatieve Therapeuten

Openbaar Vervoer

Mocht je graag een afspraak maken bij Engelenhealing maar heb je geen auto?

Dan is dat zeker geen probleem, we zijn zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je pakt de trein naar 's-Hertogenbosch CS en daar pak je de bus 135 Kromme Nol tot bushalte
De Groenstraat. En schuin tegenover de bushalte ligt mijn praktijk.

Website Openbaar Vervoer 9292.nl

JESSICA DE BONT

Heusdenseweg 2-B

5255 AD  HERPT

TEL.: 06-3722 8678

Email: jessica@engelenhealing.com